Şeyh Şamil Esenyurt Anaokulu
PINAR MAH. 1250. SK. ŞEYH ŞAMİL İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilere; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsetme, Türkiye Cumhuriyeti´nin Anayasası´na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olmanın bilincini kazandırmanın yanında; Millî ve manevî değerlerini tanımalarını, benimsemelerini ve bu değerlere saygı duymalarını sağlamak, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen dürüst, erdemli, iyi ve mutlu bireyler yetiştirmek. Kendi tarihiyle barışık ve TÜRK milletinin ferdi olmaktan gurur duyan nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Okulumuza gelen öğrencileri vatan sevgisiyle dolu, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yorumlama, analiz ve çözümleme gücüne sahip, çevre bilinci oluşmuş, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanarak çevresi ve kendisi ile barışık sosyal çevreye uyumlu bireyler olarak orta öğretim kurumlarına ve hayata hazırlayıp başarılı olmalarını sağlamaktır... Bu uğurda hiç yılmadan çalışarak güzel yurdumuzun muasır medeniyetler seviyesine sıçrayışını gerçekleştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitimdir

İkili Eğitimdir